közZzöld

Tudj a hatásokról! Törekedj jobbításra! Amit megtudtál, azt másokkal is oszd meg!

Linkblog

2010.01.27. 15:00 Eli-from-zZz

Nem is olyan dúrva mint amire számítottunk...

Azt kell mondjam, én is töbre számítottam, nem mintha nem lennék boldog :D A betegség nem jó. Pont. Viszont nem csak én számítottam többre, hanem Prof. Maria Zambont, aki szerint nem az a H1N1 érkezett el hozzánk, amire ők számítottak.
 

Ugyanis az történt, hogy az emberek nem lettek akkora mértékben betegek, mint ami várható volt. Így aztán gondolták, megvizsgálják akit csak tudnak (főleg iskolásokat) és a következőre jutottak. Igaz, hogy 10-ből csak 1 gyerek betegedett meg, ennél valójában háromszor-ötször ennyien fertőződtek meg és termeltek ellenanyagot.

 

Vagyis megfertőződtek, ám nem terítette le őket a dolog.

 „Nem az a járvány érkezett, amire számítottunk, és lehet, hogy erre egyesek azt mondják, hogy könnyű volt a dolgunk. Nem haltak meg annyian, a gyógyszerek hatásosak, és sikerült legyártani, illetve elterjeszteni a vakcinát. Rendkívül örülök annak, hogy nem a H5-tel (madárinfluenza) van dolgunk.” 

 

Természetesen még mindig lehet kapni a híreket, mely szerint vigyázni kell, felkészülni. Mindenki tájékozódjon ilyen olyan dolgokról az influenzával kapcsolatban, ártani nem árthat ;)

komment

Címkék: betegség egészség oltás járvány


süti beállítások módosítása